• Jens Sigsgaard: Palle alene i verden. Klassisk billedbog, Fra 4 år
    Jens Sigsgaard: Palle alene i verden. Klassisk billedbog, Fra 4 år

Jens Sigsgaard: Palle alene i verden. Klassisk billedbog, Fra 4 år

149,00 DKK

Alle børn drømmer om at være helt alene i verden, for så kan de gøre alt det, der ellers er forbudt og farligt og spændende. Palle får chancen en morgen, hvor mor og far ikke er hjemme, og ingen mennesker er på gaden. Han kan gøre lige hvad han vil: styre en sporvogn, køre i brandbil og spise alt slikket i slikbutikken. Der er bare ingen at fortælle det til. Til sidst sætter han sig ind i en flyvemaskine og flyver helt til månen - og vågner i sin seng. Var det hele bare en drøm?

Læs Jens Sigsgards og Arne Ungermanns verdenberømte billedbog, som udkom første gang den 10. oktober 1942, og blev en stor succes. Er udkommet på ca. 30 sprog og filmatiseredes 1948-49.

Bogen kom i 2005 med på Kulturministeriets kulturkanon over børnekultur.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36377
Periode: Nyere tid
Sideantal: 46
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 18,4 x 27,2
Forfatter: Jens Sigsgaard
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2009
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.