• Junglebogen. Fra 8 år
    Junglebogen. Fra 8 år

Junglebogen. Fra 8 år

199,00 DKK

Den velkendte historie om menneskeungen Mowgli, der opfostres af ulvene i den indiske jungle. Disney gjorde historien kendt for alle, men her er den originale historie om, hvordan Mowgli lærer at leve efter jungleloven og lærer at jage. Hans læremestre er selvfølgelig panteren Bagheera, bjørnen Baloo og den snigende slange Kaa. 

Ud over Junglebogen er der også de klassiske historier om desmerdyret Rikki-tikki-tavi, om Den Hvide Sæl og om elefanternes liv og Toomai.

De klassiske historier er fyldt med eventyrets magi, der levendegøres gennem Robert Ingpens fantastiske illustrationer. 

I denne 2. udgave er tegningerne blevet lysnet en smule, så hver en detalje står helt klart. Ingpen fik i 1986 H.C. Andersen-medaljen for sine børnebogsillustrationer.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35154
Periode: Nyere tid
Sideantal: 191
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 20,3 x 24,2
Forfatter: Rudyard Kipling
Forlag: Carlsen
Udgivelsesår: 2015
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer