• Magtens Spor
    Magtens Spor

Magtens Spor

99,00 DKK

”Verden går fra sort til hvid og tilbage til sort igen efterfulgt af et øresønderrivende drøn. Du står på toppen af en høj. Regnen står ned i tykke tove, og det lyner og brager i den sorte himmel over dit hoved. Du er gennemblødt på et øjeblik og må blinke for at holde vandet ude af øjnene. I et glimt kan du se Gorms og Haralds kongsgård med højen omme bagved. I næste glimt ser du runestenen ude foran. Du er stadig i Jelling, men hvad er året?

Du skal lige til at hive runestaven frem, da en mand brøler i smerte. Du snurrer rundt. Få meter fra dig vælter to mænd rundt i det våde græs. Du kan se dem i glimt, hver gang det lyner oppe i den mørke himmel. Begge har tunge brynjer på, der glimter vådt i regnen, og blanke hjelme, der dækker deres næser. Den ene har en lang kniv i en knyttet hånd. Igen og igen hugger han ud efter den anden, som med nød og næppe får blokeret for huggene med underarme og håndled, mens han prøver at få trukket en økse fri fra sit bælte.”

Den er helt gal med Danmarkshistorien. En uhyggelig skygge rejser rundt i tiden langs Magtens Spor og stjæler kroner fra de danske konger og dronninger.
I ”Magtens Spor" er du helten. Din mission er simpel. Du må følge sporene tilbage i tiden og få kronet de rigtige konger og dronninger igen, inden Danmarkshistorien går helt i opløsning.

Sådan har du aldrig oplevet historisk formidling før. Magtens Spor benytter sig af arkæologiske og historiske fakta og hændelser til at fortælle en hæsblæsende ”Du-Er-Helten”-historie om den danske kongerække og de monumenter, borge, sten og slotte, de har efterladt sig.

"Magtens spor" er velegnet til læsere fra 9 år.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33572
Periode: Vikingetid til nyere tid
Sideantal: 214
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 15 x 22
Forfatter: Alex Uth
Forlag: Nationalmuseet, Kongernes Jelling, Koldinghus, Nyborg Slot, Østfyns museer
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer