• Niels Holgersens forunderlige rejse
    Niels Holgersens forunderlige rejse

Niels Holgersens forunderlige rejse

349,00 DKK

Årets børnebogssensation. En 100 år gammel klassiker af en nobelprisforfatter, nyoversat og nybearbejdet og med nye illustrationer for nutidens børn.

Drengen Niels Holgersen er 14 år gammel og træt af alting. Træt af sine forældre, træt af sine kammerater. Det eneste, han gider, er at sove og spise. Og så kan han lide at drille og lave ulykker.

Men en dag bliver han forhekset og forvandlet til en lille pusling, ikke større end en tommeltot. Og med en flok vildgæs kommer han ud på sit livs største rejse. Fra Skåne i syd til Lapland i nord.

Fra tranernes dans på Kullen og rottekrigen på Glimmingehus til byen på havets bund, det sunkne Vineta. Som fange hos de vilde krager på heden og hos bjørnene i Minelandet. Med ørnen Gorgo op til Laplands fjelde og samernes frie liv.

Men hvordan kan han blive sig selv igen? Hvordan bliver man menneske?

Selma Lagerlöfs store klassiker om Niels Holgersens rejse er kendt over hele verden.

Her er den, for første gang i næsten 100 år, i en nænsomt forkortet og rigt illustreret, ny dansk udgave.

Oversat og bearbejdet for børn af Tore Leifer. Gennemillustreret af Helle Frøsig. Og tjekket for kedelige passager og døde punkter af den vise ravn, Bataki.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34072
Periode: Nyere tid
Sideantal: 374
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 14,2 x 22
Forfatter: Selma Lagerlöf
Forlag: Vandkunsten
Udgivelsesår: 2014
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.