• Nordiske gude og heltesagn fortalt for børn. Målgruppe fra 9 år
    Nordiske gude og heltesagn fortalt for børn. Målgruppe fra 9 år

Nordiske gude og heltesagn fortalt for børn. Målgruppe fra 9 år

249,00 DKK

Her er bogen til hele familien om de gamle nordiske guder og helte. Flot illustreret i farver og fortalt i et sprog, så man bare har lyst til ar høre mere.

Få historien om Odin, kongen blandt guderne. Følg Tors kampe med jætterne. Mød den skønne Freja og den farlige Loke - og oplev verdens undergang, når guder og jætter kæmper deres sidste kamp i Ragnarok. Følg med i de spændende historier om de nordiske helte. Hør om Starkad og Amled. Få at vide, hvad der hændte Vemund, Uffe, Roar og Helge, Rolf Krake og Regnar Lodbrog og mange, mange flere. Og hvis du vil vide mere eller har glemt, hvad fx Odins ottebenede hest hedder, så er der ordforklaringer og et minileksikon med alle navne bag i bogen. Bogen er illustreret af Christian Højgaard.

Til højtlæsning og selvlæsning fra 9 år.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36427
Periode: Vikingetid
Sideantal: 251
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 17,6 x 24,6
Forfatter: Niels Hartmann
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2008
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer