Sigurd fortæller om de nordiske guder

Sigurd kan gøre alt spændende for børn: opera, symfoniorkestre, biblen. Nu fortæller han alle historierne fra den nordiske mytologi, fra verdens tilblivelse til Ragnarok. Gudernes kampe mod jætterne, menneskene der sidder midt i det hele i Midgård, myter om hvorfor verden er, som den er, om Thor og Odin og smukke Freja, alle er med, når Sigurd fortæller om de nordiske guder.

Der er inkluderet en CD, hvor Sigurd selv læser de 22 historier.

Sigurd Barrett er musiker, cand. phil. i musikvidenskab, tv-vært, entertainer og forfatter til flere børnebøger bl.a. Sigurd fortæller Bibelhistorier, der blev kåret til årets børnebog i 2010.

Bogen er illustreret af Stine Rosenberg

Periode: Vikingetid