• Sigurd fortæller om de nordiske guder
    Sigurd fortæller om de nordiske guder

Sigurd fortæller om de nordiske guder

299,00 DKK

Sigurd kan gøre alt spændende for børn: opera, symfoniorkestre, biblen. Nu fortæller han alle historierne fra den nordiske mytologi, fra verdens tilblivelse til Ragnarok. Gudernes kampe mod jætterne, menneskene der sidder midt i det hele i Midgård, myter om hvorfor verden er, som den er, om Thor og Odin og smukke Freja, alle er med, når Sigurd fortæller om de nordiske guder.

Der er inkluderet en CD, hvor Sigurd selv læser de 22 historier.

Sigurd Barrett er musiker, cand. phil. i musikvidenskab, tv-vært, entertainer og forfatter til flere børnebøger bl.a. Sigurd fortæller Bibelhistorier, der blev kåret til årets børnebog i 2010.

Bogen er illustreret af Stine Rosenberg

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34821
Periode: Vikingetid
Sideantal: 219
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 17,5 x 24,5
Forfatter: Sigurd Barret
Forlag: Politikens Forlag
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer