• Siris Eventyr - Kejserens Skat
    Siris Eventyr - Kejserens Skat

Siris Eventyr - Kejserens Skat

169,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Det er blevet forår og vikingerne skal sejle til Miklagård. Men Siri må ikke komme med. Hendes far, høvdingen, siger, at hun er for lille. Og pige! Men hvis han troede, at det ville stoppe hende, så tog han fejl. Hun gemmer sig ombord.

Med i skibet er der også en mystisk stor æske, som skal afleveres til selveste kejseren. Men skurkene, Ivar og Grum er ude efter æsken, og Siri må anvende alt sit mod og al sin opfindsomhed for at beskytte den. Heldigvis får hun hjælp af Zack, en dreng, som hun træffer i Miklagård. Men hvem er han egentlig?

”Med et spændende manus, velresearchede tegninger og en sej lille pige i hovedrollen er Siris Eventyr en læseoplevelse for alle aldre. Ikke mindst lykkes det at formidle historie om middelalderens kulturmøder, som vi oftere burde høre noget om i vore dage.” -Det svenske forskningsinstitut i Istanbul.

”Serien om den modige og charmerende lille vikingepige Siri er ganske enkelt et storværk. En serie for børn, der er fuldt på højde med de bedste kontinentale konkurrenter.” -Sture Hegerfors, Det svenske tegneserieakademi.

Aldersgruppe 6-13 år.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 41428
Periode: Vikingetid
ISBN: 9788793770546
Sideantal: 88
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 17,5 x 24,5
Forfatter: Patric Nyström og Per Demervall
Forlag: Buster Nordic
Serie: Siris Eventyr
Udgivelsesår: 2021
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer