• Siris Eventyr - Mimers Gåde
    Siris Eventyr - Mimers Gåde

Siris Eventyr - Mimers Gåde

169,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Denne gang kommer den modige vikingepige og hendes ven, Zack på sporet af en forsvundet skat. I vikingebyen Birka får de hjælp af munken Ansgar, der leder efter sine stjålne bøger. Sporene peger mod et mystisk sted, der bliver kaldt Mimers brønd. Men de bliver forfulgt af skurken Ivar og hans klumsede hjælper Grym, der prøver at få fat i skatten.

Endnu engang må Siri bruge al sin opfindsomhed og sin evne til at løse gåder og undslippe listige fælder. Og hvad er det for kostbarheder, der gemmer sig i Mimers brønd? Mimers gåde er andet album i serien om Siris eventyr – og mere er på vej.

”En spændende fortælling med humor og skønne tegninger. Bogen kan med stort udbytte læses af både børn og voksne. Der er masser af fakta om vikingetiden – en drøm for forældre, der gerne vil, at deres børn skal lære noget samtidig.” -Pidde Andersson, Birka-Hovgårdens forening.

”Siris eventyr er en meget charmerende serie, der er fyldt med action, hjertevarme, humor og selvfølgelig fakta. En gang imellem kan den minde om en dansk version af Asterix og Obelix. 5 ud af 5 Thorshammere!” -Aston Amié, arkæolog og guide i vikingebyen Birka

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 41427
Periode: Vikingetid
ISBN: 9788793770553
Sideantal: 88
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 17,5 x 24,5
Forfatter: Patric Nyström og Per Demervall
Forlag: Buster Nordic
Serie: Siris Eventyr
Udgivelsesår: 2021

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer

Vikingehjelm
179,00 DKK
Stridsøkse
99,00 DKK
Ulveunge
129,00 DKK