• Tilbud
    Den fjerne krig - 17 perspektiver på Afghanistan. 50% rabat på oprindelig pris. Før 199 kr. nu kun 99,50 kr.
    Den fjerne krig - 17 perspektiver på Afghanistan. 50% rabat på oprindelig pris. Før 199 kr. nu kun 99,50 kr.

Den fjerne krig - 17 perspektiver på Afghanistan. 50% rabat på oprindelig pris. Før 199 kr. nu kun 99,50 kr.

199,00 DKK
99,50 DKK

I januar 2002 blev de første danske soldater indsat i Afghanistan. Til trods for at alverdens medier præsenterer os for begivenhederne mens de sker, fremstår krigen i Afghanistan for mange stadig uhåndgribelig og fjern.

Danmarks engagement i Afghanistan vil for eftertiden og for fremtidens historikere repræsentere et samlet forløb med begyndelse og slutning. Til den tid vil der være mulighed for efterrationalisering og distanceret analyse og der vil forme sig en kollektiv forståelse af og erindring om krigen i Afghanistan.

Antologien præsenterer en samling af perspektiver, der hver især uddyber, forklarer og konkretiserer årsagerne til, at Afghanistan ser ud, som det gør i 2011. Antologien er opdelt i fire hovedtemaer: Krigenes spor (Afghanistans brutale fortid), Konflikt og samarbejde (koalitioner og oprørsbevægelser), Støvler på jorden (danske soldater i Afghanistan) og Folket og fremtiden (Afghanistan på vej mod 2014).

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34558
Periode: Nyere tid
Sideantal: 383
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 18 x 24,5
Forfatter: Kjeld Hald Galster, Asta Olesen, Jonathan Reinhardt, Niels Bo Poulsen, Thomas Theis Nielsen, David Loyn, John Mackinlay, Michael H. Clemmensen, Ronni H. Hansen, Lars R. Møller, Lennie Fredskov, Eskil Berger, Ole Steen Brams, Michael Pedersen, m.fl.
Forlag: Statens Forsvarshistoriske Museum
Udgivelsesår: 2011
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.