• Den store krig - Europæernes første verdenskrig
    Den store krig - Europæernes første verdenskrig

Den store krig - Europæernes første verdenskrig

299,00 DKK

Første verdenskrig blev en katastrofe i Europas og verdens historie. Den bestående orden brød sammen – fire imperier sank i grus, og på deres ruiner rejste der sig nye stater og styreformer, der tyve år senere sendte Europa og resten af verden ud i Anden verdenskrig.

’Den store krig’ handler om krigens årsager og konsekvenser i den store politiks verden, men også om hvordan krigen greb dramatisk ind og satte dybe spor i almindelige menneskers liv. Den handler om, hvorfor vinderne vandt og taberne tabte, om hvad der skete på de store slagmarker på krigens mange fronter, og om hvordan krigen betød forandringer i samfundet og hverdagslivet langt fra fronterne. Og den handler ikke mindst om, hvordan krigen så ud for soldaterne og deres familier, og hvordan den blev husket, da den var overstået.

Dette er en udvidet og opdateret udgave af det anmelderroste værk – nu med et helt nyt kapitel om Danmark og Første Verdenskrig.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34738
Periode: Nyere tid
Sideantal: 527
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 20,5 x 25,5
Forfatter: Nils Arne Sørensen
Forlag: Gads Forlag
Udgivelsesår: 2014
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

1914
349,00 DKK