• Byhuset - Historie - Bevaring - Istandsættelse
    Byhuset - Historie - Bevaring - Istandsættelse

Byhuset - Historie - Bevaring - Istandsættelse

349,00 DKK

’Byhuset’ er en omfattende bog om, hvordan man istandsætter og ombygger byhuse og lejligheder på en måde, som er i overensstemmelse med husets oprindelige arkitektur og brug af materialer – skrevet af landets vel nok mest vidende mand på området. Bogen er relevant for alle, der bor i etagehus, rækkehus, villa eller parcelhus i en af de danske storbyer, forstæder eller provinsbyer.

Befolkningstallet i byerne vokser eksplosivt, og det er især de historiske bykerner, der tiltrækker danskerne. Vi får her en interessant gennemgang af både byens og byhusets udvikling fra de ældste tider til i dag, herunder de arkitektoniske stilarter og materialer. Der er kapitler om de forskellige typer af boliger, deres baggrund, karakteristika og indretning.

Endelig giver bogen ikke mindst konkret rådgivning og vejledning om istandsættelse, ombygning, bygningsbevaring og reetablering, hvor de forskellige bygningsdele såsom tag, facade, døre, vinduer, trapper osv. gennemgås systematisk.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 9788711390733
Periode: Nyere tid
Sideantal: 445
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 28,5
Forfatter: Søren Vadstrup
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår: 2014
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.

Relaterede varer