Natural Fashion - Tribal Decoration from Africa. Contains 160 fantastic full-page colour photos

The lower valley of the Omo, at the borders of Ethiopia, Kenya and Sudan, remains one of the wildest places in Africa. Over the course of numerous voyages to this forgotten land, Hans Silvester became fascinated by the beauty of the Surma and Mursi tribes, who share a taste for body painting and extravagant dekorations borrowd from nature.

This magnificently produced book provides a priceless record of a unique and increasingly fragile way of life, one treatened by conflict, climate change and tourism.

Daily Mail - "As a celebration of themselves and of their stunning envionment, this is truly an African fashion parade like no other"

Periode: Modern Age
Indbinding: Softcover