Peoples of the Earth - Museum Guide to the Ethnographic Collection

The Exhibition shows collections from almost a hundred different societies, and in many cases they are represented by artefacts from widely different social groups and several periods of time. The ethnographical collections at the National Museum are among the foremost in the World. The exhibits have been collected over a period of 400 years, ant the exhibition includes many unique examples from all corners of the world; with objects ranging all the way from prehistoric times to our own day. The book follows the exhibition in geographic sections, and is well illustrated.

Periode: Prehistory to Modern Age
Indbinding: Softcover
Illustrationer: Drawings and photos in b/w and colour
Forfatter: Ed. Hans Christian Gulløv, Joan Hornby, Espen Wæhle