• Zackenberg - en arktisk perle i den nordøstgrønlandske nationalpark
    Zackenberg - en arktisk perle i den nordøstgrønlandske nationalpark

Zackenberg - en arktisk perle i den nordøstgrønlandske nationalpark

380,00 DKK

1000 km syd for Grønlands nordligste kyststrækning ligger den sidste store arktiske tundra. Et sidste stop før de udstrakte vidder nordover forvandles til arktisk ørken. Zackenberg hedder perlen, og i 1992 blev området udset som det ideelle sted for en højarktisk videnskabelig feltstation. Dansk Polar Centers store satsning her blev en succes, og der er stor interesse for at blive en del af den spændende forskning, der med alle tænkelige naturvidenskabelige indfaldsvinkler forsøger at kaste lys over dynamikken i et arktisk økosystem.

Forfatteren Thomas B. Bergs faglige baggrund er vildtbiologien. Hans arbejde og store engagement er landpattedyrene lige fra lemminger til moskusokser, og forskningsopholdenes mange gøremål har bragt ham vidt omkring i dette storslåede landskab - fra den isfyldte munding af Young Sund langs de våde græsenge til indlandets karrige vindblæste blokmarker.

De enestående naturoplevelser fra sommerlange ophold i Zackenberg deler Thomas B. Berg nu gavmildt med os andre. Hans levende skildringer og pragtfulde fotooptagelser tager os med på en helt unik rejse til denne arktiske perle.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 9788772458274
Periode: Nyere tid
Sideantal: 232
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 30 x 24,5
Forfatter: Thomas Bjørneboe Berg
Forlag: Forlaget Rhodos
Udgivelsesår: 2008
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.

Relaterede varer

Ulv - bamse
489,00 DKK