• Danmarks konger og dronninger / Danish Kings and Queens
    Danmarks konger og dronninger / Danish Kings and Queens

Danmarks konger og dronninger / Danish Kings and Queens

299,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Bliv forført af Jim Lyngvild, når han i denne bog blænder op for sine uimodståelige og eventyrlige fotos af Danmarks konger og dronninger.  

Danmark har verdens ældste monarki, der går helt tilbage til 950’erne, måske endnu længere. Men især de første mange konger og dronninger ved vi forsvindende lidt om. Hvordan så de ud? Hvem var de? Hvilke ædelstene og magtsymboler brugte de?

Det giver Jim Lyngvild sit bud på i bogen, hvor han gør danmarkshistorien levende og nærværende. Dragterne er tegnet og syet ud fra det, vi ved om datidens tekstiler og magtsymboler eller ud fra samtidige kilder, malerier og fotografier. Hvert foto af en kongelig ledsages af en kort tekst om den respektive konge eller dronning og hans/hendes liv og levned.

Bogen her er en særudgave af Lyngvilds 'Danmarks konger og dronninger' (1. udgave udgivet i 2019) og er udgivet i anledning af udstillingen på Kronborg, som åbnede 21. april 2021 og varer frem til 24. oktober 2021.

Bogens tekst er på både dansk og engelsk, og den kan dermed også bruges som gave til udenlandske gæster, der vil opleve Danmark.

Bogen kan også købes i slotsbutikken på Kronborg Slot i forbindelse med udstillingen 'Jim Lyngvilds kongerække på Kronborg' fra den 21. april til den 24. oktober 2021.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 40987
Periode: Middelalder til nyere tid
Sideantal: 256
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 19,7 x 26,8
Forfatter: Jim Lyngvild
Forlag: Frydenlund
Udgivelsesår: 2021

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her