• Danmarkshistorien
    Danmarkshistorien

Danmarkshistorien

399,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Tværfaglig Danmarkshistorie i ét bind, der beskriver Danmarks udvikling over de lange stræk. Skrevet af en række eksperter fra Københavns Universitet. 

I Danmarkshistorien finder man først og fremmest historien om folks levevilkår og livsformer fra oldtiden til i dag. Naturligvis kan man også læse om statens og politikkens historie, men den røde tråd er at beskrive, hvordan mennesker har levet her fra før Danmark blev til det Danmark, vi kender i dag. Det sker i fem store kapitler: 

1. Oldtiden fra istid til vikingetid

2. Middelalderen til 1400

3. Senmiddelalder og nyere tid 1400-1850

4. Den industrielle tidsalder 1848-1960 

5. Den nyeste tid fra 1960 til i dag. 

Hvert kapitel behandler faste emner, bl.a. hvad Danmark er på det specifikke tidspunkt, og hvor dets grænser går. Der fortælles om landskabets udseende, om bygninger og boliger, om husstand og familie, erhverv i byen og på landet, om samfundets stænder og klasser og om nye, vigtige ideer i tiden. Det gør det let at få overblik over de vigtigste af de mange temaer i dansk historie.

Bogen er beregnet på to grupper læsere: Dels de historieinteresserede, som gerne vil have en ramme for de mange gode enkelte historier, som man kan møde i alle medier, og dels studerende og gymnasieelever, som har brug for en kort Danmarkshistorie i deres uddannelse. Bogen er imidlertid skrevet på en sådan måde, så selv den, som aldrig har hørt om Danmarks historie før, kan få glæde af bogen.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36333
Periode: Generel historie
Sideantal: 550
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 19,5 x 25,5
Forfatter: Redigeret af Gunner Lind og Palle Roslyng-Jensen
Forlag: Gads Forlag
Udgivelsesår: 2019
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer