Dansk Naturvidenskabs Historie bind 1-4 samlet

1.500,00 DKK

For første gang findes nu en samlet fremstilling af de store landvindinger og små opdagelser gennem 1000 års dansk naturvidenskab. Flere end 30 danske og udenlandske forskere har arbejdet på værket gennem de seneste 6 år. Naturvidenskaben har dermed som litteraturen, billedkunsten, arkitekturen osv. fået sin egen nationale historie og sin egen kanon. Men, understreger redaktør Henry Nielsen, de mange videnskabelige opdagelser kan slet ikke reduceres til en kanon med de store enere som Niels Bohr, Jens Chr. Skou og H.C. Ørsted. Alle var de dybt integreret i forskningsmiljøer, der gik på tværs af institutioner og landegrænser. Den danske naturvidenskabelige kanon er derfor en historie om frugtbart internationalt samarbejde og om tusindvis af forskere, der alle ydede deres bidrag til at forandre samfundet og menneskers dagligdag med ny viden og teknologi.

Sideantal: 2000
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 17,5 x 25