• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Danske konger - før Gorm den Gamle.

For mange begynder den danske kongerække med Gorm "den Gamle" og sønnen Harald Blåtand, "som vandt sig al Danmark og gjorde danerne kristne", som der står på runestenen i Jelling. Men Gorm var langtfra den første. Hans far, bedstefar, oldefar .... var konger før ham, og Harald Blåtand var ikke den første danske konge, der samlede riget. Det skete flere gange forud og meget tidligere.

Denne bog omtaler

•kongebegrebet

•kilderne til vor ældre historie

•nogle få af sagnkongerne

•nogle af de halvhistoriske konger

•mange konger, der kan knyttes årstal og begivenheder til

•stamtavler over kongeslægterne før Gorm "den Gamle".

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Jernalder til vikingetid
Indbinding: Uindbundet