• En ualmindelig og kortfattet danmarkshistorie - fra begyndelsen til for nylig
    En ualmindelig og kortfattet danmarkshistorie - fra begyndelsen til for nylig

En ualmindelig og kortfattet danmarkshistorie - fra begyndelsen til for nylig

249,00 DKK

Veloplagt og uden filter leverer historiker Asser Amdisen sin version af vores fælles fortælling - uden at gå af vejen for en god myte eller saftig sladder fra svundne tider. Ambitionen er at levere sjov, underholdende og oplysende danmarkshistorie uden fodnoter og lange videnskabelige udredninger, en bog, som gerne må både ophidse, provokere og begejstre undervejs.

”Fortiden er slut, og de fleste af danmarkshistoriens hovedpersoner er døde. Historien er kun vigtig, fordi den kan fortælle os noget om vores nutid - og måske endda om vores fremtid. Den er et billede på, hvad det er, vi mener, når vi siger »vi« om fortidens konger og »os« om danskerne. Danmarks historie er vores - ikke fordi vi har eneret til den, men fordi vi synes, den er vores.” - Asser Amdisen

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39333
Periode: Oldtid til Nyere tid
Sideantal: 256
Indbinding: Uindbundet
Mål (BxH) i cm: 15,1 x 21
Forfatter: Asser Amdisen
Forlag: Haase Forlag
Udgivelsesår: 2017
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer