• Illustreret Danmarkshistorie for folket, 1. del
    Illustreret Danmarkshistorie for folket, 1. del

Illustreret Danmarkshistorie for folket, 1. del

298,00 DKK

Claus Deleurans klassiske Illustreret Danmarkshistorie for Folket. Serien, der oprindeligt blev udgivet i ni albums, udkommer nu i tre bind, med tre af de oprindelige album i hver. Serien er en milepæl i danske tegneserie og en meget unik måde at se Danmarkshistorien. Deleuran tegner og fortæller, så alle bliver underholdt og ramt af historiens vingesus på samme tid. Med stor humor, en spøjs krøllet streg og mange svinkeærinder, får læseren genopfrisket vores fælles fortid.

Hele serien spænder fra verdens tilblivelse til og med vikingetidens afslutning omkring år 1100.

De ældste tider begynder med intet mindre end verdens skabelse, forsætter forbi dinosaurer, de første pattedyr og mennesker og helt frem til den ældre jernalder ved år 0, året for vor tidsregningsbegyndelse. Undervejs stifter vi bekendtskab med brugen af flint, religionernes opståen, de første både, dyrkning af jorden, samt begyndelsen på utroligt meget mere.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 9788773783054
Periode: Stenalder til jernalder
Sideantal: 164
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 22,4 x 30,3
Forfatter: Claus Deleuran
Forlag: Politisk Revy
Serie: Illustreret Danmarkshistorie for folket
Udgivelsesår: 2009
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.