• Illustreret Danmarkshistorie for folket, 2. del
    Illustreret Danmarkshistorie for folket, 2. del

Illustreret Danmarkshistorie for folket, 2. del

298,00 DKK

Claus Deleurans klassiske Illustreret Danmarkshistorie for folket. Serien, der oprindeligt blev udgivet i ni albums, udkommer nu i tre bind, med tre af de oprindelige album i hver. Serien er en milepæl i danske tegneserie og en meget unik måde at se Danmarkshistorien. Deleuran tegner og fortæller, så alle bliver underholdt og ramt af historiens vingesus på samme tid. Med stor humor, en spøjs krøllet streg og mange svinkeærinder, får læseren genopfrisket vores fælles fortid.

Hele serien spænder fra verdens tilblivelse til og med vikingetidens afslutning omkring år 1100.

I dette bind bevæger vi os fra år 0 henover den romerske og den germanske jernalder, de første danskere, den nordiske mytologis oprindelse og frem til første halvdel af vikingetiden, som foregår i slutningen af det 9. århundrede. Mød blandt andet en lang række romerske kejsere, hunnerkongen Attila, Regnar Lodbrog, Ansgar, og en hulens masse vilde vikinger.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34173
Periode: Jernalder til vikingetid
Sideantal: 164
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 22,4 x 30,3
Forfatter: Claus Deleuran
Forlag: Politisk Revy
Serie: Illustreret Danmarkshistorie for folket
Udgivelsesår: 2009
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.