• Menneskets historie
    Menneskets historie

Menneskets historie

299,00 DKK

Mennesket er kommet langt på 150.000 år. Fra stenalderen til atomalderen. I 47 korte kapitler fortæller Cyril Aydon menneskets hæsblæsende og fantastiske historie. Fra de første mennesker vandrer ud af Afrika for tres tusinde år siden, og til det skabte sin første radioaktive paddehattesky, udforsker han den udvikling, der på godt og ondt har udgjort menneskeracens historie. 

De monoteistiske religioners fødsel, skriftsprogets opfindelse og samlebåndets fremkomst. I sin beretning om imperiers opståen og sammenbrud, om kulturer og revolutioner inden for teknologi og åndsliv tager Aydon sine læsere med på en spændende, informativ rejse jorden rundt fra Sydamerikas jungle til Ruslands kornmarker. 

Undervejs viser han, at verdenshistorien er andet og mere end den konventionelle historiefortællings konger og traktater. Den er de store og små begivenheder og ideer, der har formet de samfund, vi i dag lever i.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34021
Periode: Oldtid til nyere tid
Sideantal: 455
Indbinding: Indbundet
Mål (BxH) i cm: 14,5 x 22,5
Forfatter: Cyril Aydon
Forlag: Rosenkilde
Udgivelsesår: 2010
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.