• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Sapiens - En kort historie om menneskeheden

For 100.000 år siden var Jorden beboet af mindst seks menneskearter. I dag er der kun en tilbage: Os. Homo sapiens. Hvorfor endte lige præcis vores art med at herske over kloden? Hvordan kunne vores jæger- og samlerforfædre enes om at bygge byer og skabe kongeriger? Hvorfor begyndte vi at tro på guder, nationer og menneskerettigheder? At have tillid til penge, bøger og love? Og være slaver af bureaukrati, tidsplaner og forbrugerisme? Og hvordan vil vores verden udvikle sig i det næste årtusinde? Modigt og provokerende udfordrer ’Sapiens’ alt det, vi troede, vi vidste om at være menneske: vores overbevisninger, vores handlinger, vores magt … og vores fremtid.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Oldtid til nyere tid
Indbinding: Indbundet