• Bier i baghaven
    Bier i baghaven

Bier i baghaven

249,00 DKK

’Bier i Baghaven’ anviser, hvordan man kan holde et lille antal bifamilier. Bogen er målrettet dig, der vil starte med bier i din villa- eller byhave, eller måske har haft bier et par år. At passe honningbier er rimelig enkelt, men det kræver viden om biernes liv og om sygdomsforebyggelse, hvis det skal blive en succes.

Glæden og de positive oplevelser er store. Den dag, bierne er på vingerne for første gang efter en lang vinter, bliver man rigtig glad. Og når den første, gyldne honning flyder fra slyngen, bliver man stolt og samtidig forundret over, at de små bier kan samle så meget honning.

Karin Gutfelt og Torben Overgaard, forfattere til denne bog, startede selv med bier som en hyggelig hobby i et hjørne af haven, og nu har det udviklet sig til 50 bistader og en dyb fascination af biernes og honningens verden.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 32698
Periode: Nyere tid
Sideantal: 141
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 16,5 x 25
Forfatter: Karin Gutfelt, Torben Overgaard
Forlag: Koustrup & Co
Udgivelsesår: 2015
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer