• Danmarks vilde lægeplanter
    Danmarks vilde lægeplanter

Danmarks vilde lægeplanter

349,00 DKK

Bogen er for alle, der er fascinerede af naturens vilde planter og deres betydning for vores sundhed.
Der gives et overblik over, hvordan forskellige kulturer over hele verden har anvendt planter i forebyggende og sundhedsfremmende behandling gennem tiderne.

Den traditionelle anvendelse i Danmark, i folkemedicin og i klassisk medicin beskrives. Det forklares, hvilke virksomme stoffer planterne indeholder, hvilke plantedele der er anvendt og hvordan de er blevet præpareret.

100 vilde danske planter beskrives og som noget nyt i dansk sammenhæng beskrives deres nutidige anvendelse som lægeplanter. Internationale forskningsresultater refereres i def omfang, planternes virkning er undersøgt i kliniske forsøg. Forskningsresultaterne kan i nogle tilfælde understøtte plantens funktion i kosttilskud, naturlægemidler og lægemidler.

Mange lægeplanter er giftige, så advarsler mod fremstilling og selvmedicinering gives generelt og særligt, hvor det kan være direkte skadeligt.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35294
Periode: Nyere tid
Sideantal: 315
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 19 x 19
Forfatter: Ina Giversen, Leon Brimer, Birgit Kristiansen
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2014
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.