De 3 små mænd og Nummermanden - 100 års narrestreger

Den 7. marts 2013 markerede 100-års fødselsdagen for Storm Ps tegneseriestribe ”De tre små mænd”.

Med denne serie om de smågale, opfindsomme og mildest talt irriterende spilopmagere blev også den første danske tegneserie født. Figurerne optrådte blandt andet i forskellige blade helt op til 1940’erne, i en række tegnefilm og i tre børnebøger.

Storm P.-entusiasten Lars Bukdahl har skrevet forord til denne samling
og udvalgt striberne, hvoraf mange aldrig tidligere har været udgivet i bogform.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid