Familiens højtider i gamle dage - Fest, arbejdsliv, tro og overtro

Frem til vore bedsteforældres tid levede og arbejdede de fleste danskere på landet. I bogen skildres, hvordan vore forfædre i landsbyen fejrede familiens store begivenheder: Bryllup, fødsel, barnedåb, konfirmation og flere andre. Vi hører også om, hvordan man fulgte årets gang, før trykte kalendere og almanakker blev hver mands eje. Baggrunden for årets mange hellig- og helgendage skildres medrivende, og der fortælles om det daglige liv i det gamle bondesamfund, hvor man var fælles om det meste. Vi får også et godt indblik i både landmandens betingelser og i dansk landbrugs omskiftelige historie - år for år. Fra de ældste tider til i dag. En anderledes og spændende gaveide.

Periode: Middelalder til nyere tid
Indbinding: Indbundet