• HaveAlmanak - Økologisk have - måned for måned
    HaveAlmanak - Økologisk have - måned for måned

HaveAlmanak - Økologisk have - måned for måned

169,00 DKK

’HaveAlmanak - Økologisk have måned for måned’ giver et overblik over, hvad der skal gøres i haven måned for måned samt en række ideer og praktiske anvisninger til arbejdet. Havealmanakken er også en notesbog med god plads at skrive på. Efter hver måned er der mulighed for at skitsere og føre notater. Året efter kan man stadig se, hvad der gik godt eller skidt året før. Hermed bliver kalenderen en uundværlig følgesvend og et praktisk arbejdsredskab i mange år frem. 

Læs også om kompostering, såtider, sådybder samt række- og planteafstande, vanding, gødning, formering, høst, opbevaring og meget mere. Her er også en lang række tips om f.eks. forkultivering i vindueskarm eller om drivhus med minimale omkostninger til lys og varme.   

Havealmanak er skrevet af de erfarne selvforsynere Jens Juhl og Sølva Falgren, forfattere til ’Økologisk Have – Selvforsyning til husbehov’, der allerede få år efter udgivelsen har opnået klassikerstatus. 

Tegnerne Peter Nielsen og Kirsten Tind står for almanakkens illustrationer, hvilket er med til at gøre almanakken til et både æstetisk og uundværligt arbejdsredskab.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33963
Periode: Nyere tid
Sideantal: 156
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 21 x 25,5
Forfatter: Jens Juhl, Sølva Falgren
Forlag: Koustrup & Co
Udgivelsesår: 2014
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.