• Hekseurter
    Hekseurter

Hekseurter

129,00 DKK

Bogen beskriver 250 planter, som har været brugt til at hekse med. Hvis du vil være sikker på at få en kæreste eller vil undgå sygdom og besvær, kan flere urter klare problemerne for dig.

Hvidløg holder vampyrer væk, margueritten kan få en død mand til at springe på hesten igen og knopurt giver dig kraft til at få den mand, du ønsker. Planterne har på denne måde været brugt til magi og nytte.

Oplysningerne i bogen er samlet fra flere gamle urtebøger og skulle gerne inspirere den urteinteresserede til at lære urterne i haven bedre at kende.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34056
Periode: Nyere tid
Sideantal: 102
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 14,7 x 20,7
Forfatter: Anemette Olesen
Forlag: Skarresøhus Forlag
Udgivelsesår: 2008
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.