• Lægekunst i middelalderen - Fortalt og forklaret
    Lægekunst i middelalderen - Fortalt og forklaret

Lægekunst i middelalderen - Fortalt og forklaret

298,00 DKK

’Lægekunst i middelalderen’ dokumenterer nogle af de væsentligste aspekter ved middelalderens lægekunst med særligt henblik på Italien og den store udveksling af medicinske erfaringer, der fandt sted mellem dette land og resten af Vesteuropa, herunder Danmark. På basis af, hvad vi kender til datidens institutioner og lægebøger, vurderes periodens viden og lægepraksis også i lyset af nutidens lægevidenskab.

Bogen er komponeret som et antal små dramadokumentariske middelalderfortællinger, hvis lægevidenskabelige indhold forklares i en række tematiske kapitler, hvor den lægefaglige diskurs er tematisk anlagt over enten mere generelle temaer, herunder klostermedicin, kirurgi og anæstesi, kost og sygdom samt lægeanstalter, eller mere sygdomsspecifikke, såsom spedalskhed og pest. Bogen har dermed såvel en markant tværfaglig karakter som et bredere kulturhistorisk sigte og henvender sig således til læsere i bred almindelighed.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 9788776747817
Periode: Middelalder
Sideantal: 272
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 15 x 21,5
Forfatter: Luca Bianchedi
Forlag: Syddansk Universitetsforlag
Udgivelsesår: 2014
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.

Relaterede varer