• Mit grønne apotek - Naturens lægeurter
    Mit grønne apotek - Naturens lægeurter

Mit grønne apotek - Naturens lægeurter

99,00 DKK

En lægeurt er en plante, der kan lindre, forebygge eller måske endda kurere småskavanker i hverdagen. Mange planter indeholder vitaminer og stoffer, der kan gavne i det daglige.

Den erfarne urteskribent Anemette Olesen, der har anlagt en række lægeurtehaver, øser her af sin viden om, hvad man kan bruge lægeurter til i dag. De urter, der er medtaget, kan med held dyrkes indendørs, i haven eller indsamles i naturen. Nogle af dem er også krydderurter, der samtidig kan give ekstra smag til maden.

Bogen er en del af forlaget Koustrups hvide serie, en række praktiske håndbøger, som er lige til at have i lommen, når man drager ud i haven eller den vilde natur.

Bogen er illustreret med farvefotos og dejlige akvareller af Kirsten Tind.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34078
Periode: Nyere tid
Sideantal: 93
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 12,5 x 17
Forfatter: Anemette Olesen
Forlag: Koustrup & Co
Serie: Den hvide serie
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.