• Sådan lærte min mor mig at flette julehjerter
    Sådan lærte min mor mig at flette julehjerter

Sådan lærte min mor mig at flette julehjerter

199,00 DKK

Vidste du, at det første kendte flettede hjerte blev fremstillet af H.C. Andersen i 1860’erne? Det, og mange andre interessante oplysninger kan du hente i denne dejlige bog, der også giver en udførlig indføring i, hvordan man fremstiller et flettet julehjerte.

Vi får også fortalt julehjertets historie, - og har man mod på det, kan man - inden julen står for døren - flette sig igennem mere end 150 forskellige julehjerter, som alle har deres egen skabelon i bogen. Et julehjerte-register viser desuden, hvordan det endelige hjerte kommer til at se ud. Så det er bare at strække ud i fingerene og komme i gang. Rigtig god fornøjelse...

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 32614_641
Periode: Nyere tid
Sideantal: 80
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 29,7 x 21
Forfatter: Knud Vægter
Forlag: Museet Falsters Minder
Udgivelsesår: 2008
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.