Spøgelser og Sagn fra danske slotte og herregårde - Bind 1 - Nord- og Midtjylland.

Spøgelser og Sagn fra danske Slotte og Herregårde er en serie på to bind.
Seriens første bind omhandler ejendomme i Nord- og Midtjylland.
Gengangere mv. på flere end 200 slotte og herregårde beskrives.

Vi møder gerrige og liderlige herremænd, Christian d. 3’s genfærdsdronning, nedmanede forbrydere, rovmordere, fredløse barnemordersker, magiske genstande, ligskændere, dobbeltgængere, Fanden selv, skjulte skatte, indemurede kvinder og meget andet fra den hinsidige verden.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid