• Året rundt i Meyers køkken - Jubilæumsudgave
    Året rundt i Meyers køkken - Jubilæumsudgave

Året rundt i Meyers køkken - Jubilæumsudgave

99,00 DKK

Året rundt i Meyers køkken er en genudgivelse af Claus Meyers første kogebog fra 1993, hvor han lagde grundstenen til sin enorme betydning for dansk madkultur. 

Med fokus på årstidernes skiften i Danmark, lokale råvarer, økologi og dyrevelfærd skrev Claus Meyer for 20 år siden en kogebog, der markerede hans første skridt imod det Nye Nordiske Køkken-projekt og etableringen af Noma, som siden skulle blive udråbt til verdens bedste restaurant. 

I bogens fyldige forord raser en ung Meyer mod åndløsheden i den danske madkultur. Både producenter og forbrugere står for skud, når den passionerede madentreprenør revser hjerne- og hjerteløs overproduktion, den manglende fornemmelse for de muligheder, som findes netop dette sted på jorden, og den ligegyldighed der alt for ofte, til ugunst for alle involverede, præger rammerne for det vigtige fælles måltid. I dag er Claus Meyer internationalt anerkendt for sit arbejde, og har udgivet en række nyskabende kogebøger. 

Året rundt i Meyers køkken er dog stadig en lille perle i hans forfatterskab.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 9788711344163
Periode: Nyere tid
Sideantal: 204
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 30
Forfatter: Claus Meyer
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.

Relaterede varer