• Bær - velsmagende vitaminbomber
    Bær - velsmagende vitaminbomber

Bær - velsmagende vitaminbomber

99,00 DKK

Bær er blandt naturens og havens mest velsmagende frugter og indeholder så store mængder af vitaminer, fibre og antioxidanter, at hver mundfuld bliver til sundhed.

Maren Korsgaard, der er forsker og rådgiver i frugt- og bærdyrkning, fortæller om mere end tyve bærplanter, både kendte og helt nye. Læs bl.a. om aronia, blåfrugtet gedeblad, ellebladet bærmispel, minikiwi og morbær, se de bedste sorter og lær' hvordan du passer dem bedst.

Bær skal nydes, og det giver bogen masser af idéer til. Her finder du opskrifter på marmelade, smoothies, is, fool, gelé, kager og rystebær.

Bogen er en del af forlaget Koustrups hvide serie, som er en række praktiske håndbøger, som er lige til at have i lommen, når man drager ud i haven eller den vilde natur.

Bogen er illustreret med farvefotos og flotte akvareller af Kirsten Tind.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34079
Periode: Nyere tid
Sideantal: 93
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 12,5 x 17,5
Forfatter: Maren Korsgard
Forlag: Koustrup & Co.
Serie: Den hvide serie
Udgivelsesår: 2012
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.