Brændevin på vilde bær og urter

Brændevin på vilde bær og urter

Bogen tager udgangspunkt i de vilde bær og urter, man selv kan samle i naturen og anvende til fremstilling af nogle af de bedste og mest smagfulde krydderbrændevine.

Det er fornøjeligt at færdes i naturen, sjovt at samle en håndfuld bær eller urter i en flaske og hyggeligt at tilsætte klar brændevin eller vodka for så at se, smage og følge hvad der sker. Det er ligeså fornøjeligt at servere egne krydderbrændevine til en god frokost i et godt selskab.

De vilde bær og urter er valgt efter smag og tilgængelighed. l både tekst og billeder beskrives de vigtigste botaniske karakterer, mulige findesteder og høsttidspunkt, og der gøres tydeligt opmærksom på forvekslingsmuligheder.

Der gives opskrifter på 30 krydderbrændevine, hvoraf flere er sande smagsbombardementer. Her er vejledning og inspiration til at komme i gang og ideer til, hvilke retter de forskellige krydderbrændevine kan serveres til.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver