• Danmarks vilde spiseplanter
    Danmarks vilde spiseplanter

Danmarks vilde spiseplanter

349,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

'Danmarks vilde spiseplanter' er håndbogen for alle, der er fascineret af naturens vilde planter og interesserer sig for delikate spiseplanter, der vokser vildt.
Bogen giver en historisk introduktion til århundreders beskrivelser af planterne og deres nytteværdi. I dag er der fornyet interesse for at anvende vilde planter i madlavningen. Brug af lokale råvarer giver nye kulinariske oplevelser, naturoplevelser og mulighed for at sætte sit eget præg på madlavningen.

Når vilde urter og frugter skal indgå i madlavningen er det naturligvis vigtigt, at man kan foretage en korrekt plantebestemmelse. 100 vilde spiseplanter præsenteres grundigt i tekst og fotos. Forvekslingsmuligheder anføres og der gøres opmærksom på, hvilke særlige kendetegn planten har. l de få tilfælde, hvor man skal følge særlige sikkerhedsforanstaltninger, er det angivet tydeligt.

For hver plante beskrives den historiske anvendelse som spiseplante. Der oplyses om, hvilke dele af planten der kan anvendes, hvor planterne vokser, og hvornår man kan høste. For hver plante gives der forslag til, hvordan den kan tilberedes og endelig findes der grundopskrifter på tilbehør, søde og salte retter.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35215
Periode: Nyere tid
Sideantal: 295
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 19,8 x 19,5
Forfatter: Birgit Kristiansen
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2016
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her