Den danske kaffehistorie - Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie bind 2

Med et dybt greb i arkivernes og museernes dokumenter, billeder og samlinger giver denne bog for første gang det samlede indblik i danskernes omgang med kaffe lige fra 1660 og frem til i dag. Hvem var de første kaffedrikkere i de forskellige samfundslag?

Via varelagre, dagbøger, regnskaber og meget andet følges kaffehistorien gennem århundreders krig og fred, arbejdsliv og fritid, kvindefrigørelse og frem til den moderne kaffekultur i dagens Danmark. Er kaffe sundt eller ikke? Den diskussion er lige så gammel som kaffens første optræden herhjemme.
Kaffeteknologiens udvikling afdækkes trin for trin i bogen, helt frem til vor tids gourmetkaffe, mikroristerier, nespresso-kapselmaskiner og den moderne kaffebarkultur.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 23 x 23,5
Forfatter: Annette Hoff