Den danske vinhistorie - Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie bind 4

Den Danske Vinhistorie er seniorforsker Annette Hoff gået på jagt efter historierne om danskerne og vores forhold til vin fra middelalder frem til i dag. En skat af hidtil ukendt viden er gravet frem af arkivernes gemmer.

De røber, hvorfor hovedparten af befolkningen først gik i gang med at drikke vin for bare 50 år siden. Vor tids vinkultur- og forbrug sat ind i det store kulturhistoriske perspektiv, og bogen afsluttes med nutidens apps, vinsmagning og et kig ud i fremtiden med besøg hos den første generation af danske vinbønder.

Seniorforsker Annette Hoff i Den Gamle By i Aarhus er også forfatter til de tre første anmelderroste og prisbelønnede bind i Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie om den danske te-, kaffe- og chokoladehistorie.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 23,1 x 23,8
Forfatter: Annette Hoff
Forlag: Wormianum, Den Gamle By og Tidsskriftet Skalk
Serie: Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie
Udgivelsesår: 2018

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.