Det gode brød - opskrifter fra Tartine Bakery

Mesterbageren Chad Robertson viser gennem en letforståelig tekst og masser af billeder, hvordan han laver de brød, der har givet ham kultstatus og har fået brødentusiaster fra hele verden til at drage til San Francisco for at besøge hans legendariske Tartine Bakery.

Bogen spænder vidt, fra grundopskrifter på hvedebrød til spændende pizzaer, sandwich, salater, eksotiske desserter og meget mere. Lækkert og appetitligt fra første til sidste side.

’Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød, jeg nogensinde har smagt.’

– Claus Meyer