• Dining with the Danes - around Denmark
    Dining with the Danes - around Denmark

Dining with the Danes - around Denmark

169,00 DKK

En kogebog på engelsk om dansk madkultur. Den tager læseren med Danmark rundt, lægger vægt på dansk livskvalitet og gode danske produkter.

De 100 madopskrifter, fra det danske køkken, er samlet og bearbejdet af den amerikanskfødte kogebogsforfatter og ernæringsekspert Lynn Andersen, der har boet i Danmark i 25 år.

 Bogen henvender sig til de mange turister, der gæster vort land, og er desuden en oplagt gavebog til vore engelsksprogede venner i det store udland. Den fortæller ikke bare om vores madtraditioner og skikke, men tager også læseren med rundt i landet til nogle af de steder, der absolut er værd at besøge.

Når man rejser i et andet land, er det en del af oplevelsen at smage på landets og egnens specialiteter. Danmark har meget at byde på. Fra København til Skagen findes mange spændende tilbud både for øjet og ganen - og med bogen i hånden, kan man tage ideer og inspiration med hjem og byde venner og familie på retter fra ferieturen.

Forfatteren gengiver opskrifterne med både engelske og amerikanske mål samt med grader i celcius og fahrenheit. Desuden tager hun højde for, hvilke slags ingredienser og kødudskæringer der kan købes i udlandet.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34766
Periode: Modern Age
Sideantal: 108
Indbinding: Hardcover
Illustrationer: Drawings and photos in b/w and colour
Mål (BxH) i cm: 16 x 22
Forfatter: Lynn Andersen
Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Udgivelsesår: 2008
Sprog: English

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer