• Godt bryg - God mad
    Godt bryg - God mad

Godt bryg - God mad

299,00 DKK

Du kender dem måske hver for sig. Carsten Kyster skriver om mad i bl.a. Politiken, og Carsten Berthelsen vil mange ølentusiaster have mødt til foredrag om øl eller på en af hans mange ølrejser.

Nu har de slået sig sammen, og duoen får øl og mad til at gå op i en højere enhed. Bogen rummer både opskrifter med øl og forslag til øl, du kan drikke til maden, der er af den gode, solide slags. Og så er der ellers lagt op til, at man(d) går i køkkenet, lukker døren, åbner en øl og hygger sig med at lave god mad.

Bogen har et meget indbydende og lækkert layout, og er lærredsindbundet.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35047
Periode: Nyere tid
Sideantal: 224
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 17,5 x 24,5
Forfatter: Carsten Kyster og Carsten Berthelsen
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår: 2012
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer