• Guld i Mund - Til bords med Kamma Rahbek og H.C. Andersen
    Guld i Mund - Til bords med Kamma Rahbek og H.C. Andersen

Guld i Mund - Til bords med Kamma Rahbek og H.C. Andersen

299,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Guld i mund – Til bords med Kamma Rahbek og H. C. Andersen er noget så sjældent som en historisk kogebog med 45 originale opskrifter på retter fra 1790 – 1860’erne. Bogen er smukt fotograferet af Stuart McIntyre, og alle opskrifter er gennemprøvet, så du kan smage, hvad H. C. Andersen har smagt. Bogen er første udgivelse på det bæredygtige forlag, Alice.

Prøv en kold æblesuppe af umodne nedfaldsæbler eller en delikat vingele, krydderkage eller duepostej. En væsentlig del af køkkenkunsten bestod i at henkoge, sylte, tørre og fermentere årstidens frugt, grønt og bær, hvilket du også finder mange gode anvisninger på i bogen. Intet må gå til spilde, og både bæredygtighed og jordtil- bord var væsentlige principper for hus – og havehold, uden at disse begreber overhovedet var opfundet. Kogebogen er skrevet af museumsinspektør ved Bakkehuset, Gertrud With i samarbejde med journalist, Anne Absalonsen, ligesom alle retter er gennemprøvet og tilsmagt af køkkenchef, Anne Sofie Balleby Berlin, der til daglig kokkererer i Orangeriet ved Bakkehuset.

Alle, der holder af at lave god og sund mad, kan få glæde af denne kogebog, ligesom alle med interesse for litteratur, kulturhistorie, den danske guldalder og historisk madlavning. Den er let at anvende, da alle opskrifter er redigeret og formuleret til nutidskøkkener, og den giver et kik ind i datidens køkkener og klasser.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34743
Periode: Nyere tid
Sideantal: 123
ISBN: 9788797090206
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 17,5 x 24,5
Forfatter: Gertrud With
Forlag: Alice
Udgivelsesår: 2018
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer

Temål i horn
79,00 DKK