• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Kom det på glas - Syltetøj, relish og chutney

Der er noget livsbekræftende over at konservere sæsonens fristende bær og frugter, så man kan gå de mørkere tider i møde med køkkenskabet bugnende af hjemmesyltede lækkerier.
Denne bog rummer al den basisviden, du skal bruge om teknikker, udstyr, ingredienser og opbevaring. Endvidere er den fyldt med skønne opskrifter på syltetøj, gelé og marmelade - samt på læskende frugtdrikke, frække likører og fristende desserter.

Kast dig også ud i at lave klassikere som for eksempel ketchup, syltede agurker, barbecuesauce, piccalilli, syltede rødbeder og mangochutney.
Eller find inspiration til at lave dit eget eksotiske tilbehør, såsom japansk sushi-ingefær, kinesisk blommesauce, afrikansk harissa og marokkanske syltede citroner.

Det er langt enklere at sylte og konservere selv, end man måske skulle tro – og så smager det bare så meget bedre, når det er hjemmelavet!

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver