• Kom det på glas - Syltetøj, relish og chutney
    Kom det på glas - Syltetøj, relish og chutney

Kom det på glas - Syltetøj, relish og chutney

168,00 DKK

Der er noget livsbekræftende over at konservere sæsonens fristende bær og frugter, så man kan gå de mørkere tider i møde med køkkenskabet bugnende af hjemmesyltede lækkerier.
Denne bog rummer al den basisviden, du skal bruge om teknikker, udstyr, ingredienser og opbevaring. Endvidere er den fyldt med skønne opskrifter på syltetøj, gelé og marmelade - samt på læskende frugtdrikke, frække likører og fristende desserter.

Kast dig også ud i at lave klassikere som for eksempel ketchup, syltede agurker, barbecuesauce, piccalilli, syltede rødbeder og mangochutney.
Eller find inspiration til at lave dit eget eksotiske tilbehør, såsom japansk sushi-ingefær, kinesisk blommesauce, afrikansk harissa og marokkanske syltede citroner.

Det er langt enklere at sylte og konservere selv, end man måske skulle tro – og så smager det bare så meget bedre, når det er hjemmelavet!

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 9788717040342
Periode: Nyere tid
Sideantal: 224
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 17,5 x 22
Forfatter: Thane Prince
Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Udgivelsesår: 2009
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.

Relaterede varer