• Kryddersnaps - 50 opskrifter med planter, bær og rødder
    Kryddersnaps - 50 opskrifter med planter, bær og rødder

Kryddersnaps - 50 opskrifter med planter, bær og rødder

199,50 DKK

Det er altid kryddersnapse-tid. Denne bog er en almanak over kryddersnapseåret, hvor opskrifterne er inddelt efter de fire årstider. Det gør det nemt og overskueligt at følge med i, hvilke snapseurter det er sæson for på hvilken tid af året. Bogen indeholder opskrifter med klassiske snapseurter som f.eks. porse, pil, slåen og enebær samt nye spændende opskrifter med bla. skovmærke, tranebær, rabarberrod og hyben.

De fleste opskrifter er udtræk af kun en urt og et par enkelte opskrifter er med blandede ingredienser. Alle er opskrifter, hvor du nemt selv kan gå ud og finde planterne.

Bogen giver gode råd om valg af alkohol, fremstillingen af essens, sødning og fortynding. Under hver opskrift finder du en kort beskrivelse af snapseurten; dens kendetegn, indsamlingssteder, plukkesæson og en kort beskrivelse af snapseurternes naturmedicinske egenskaber.

Bogen indeholder desuden et praktisk afsnit om de planter du absolut ikke skal putte i din snaps, så du undgår at putte guldregn og liljekonval på flaske.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 9788711311967
Periode: Nyere tid
Sideantal: 141
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 15 x 22
Forfatter: Niels Stærup
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår: 2007
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.