• Krydderurter - Bogen for urteelskere
    Krydderurter - Bogen for urteelskere

Krydderurter - Bogen for urteelskere

389,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Bogen for urteelskere beskriver over 300 forskellige krydderurtearter og sorter illustreret med over 500 billeder, herunder også vilde krydderurter, der kan bruges i madlavningen. Stort set alle krydderurtearter og -sorter er med, sammen med information om den bedste dyrkningsmetode, opbevaring om vinteren, frøtagning og høst. Her er også afsnit om krydderurternes mangfoldighed, deres kulinariske egenskaber og vigtige indholdsstoffer.

For mad- og haveentusiaster er der fyldige afsnit om aromaer, brug og dyrkning, og der er afsnit med gode madopskrifter fra kokkene Jimmy Duevang, Thomas Hermann og Martin Haugaard Zielke. Krydderurternes æteriske olier er afgørende for deres aroma. Derfor gøres der specielt meget ud af at beskrive dem. For hvad er det, der får en timian til at dufte så markant, og hvordan bevarer vi bedst disse skønne aromaer i maden? Skal de koge med i retten eller forsvinder smagsoplevelsen ved opvarmning?

Krydderurter udgør et sundt, grønt krydderi til vores mad. Urterne har også ofte en fortid som lægeplanter, men hvad er det, de kan bruges til, udover at sætte smag på vores mad og hvorfor? Denne bog giver et overblik over konkrete, veldokumenterede virkninger, samt hvad urterne anbefales til i dag inden for moderne helse.

Lene Tvedegaard, agronom og ejer af Gartneri Toftegaard, har tidligere skrevet ”Den lille stærke om chili” og er medforfatter til "Den lille røde om tomater". ”Krydderurter – Bogen for urteelskere” er det hidtil mest opfattende værk om krydderurter på dansk.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34077
Periode: Nyere tid
Sideantal: 365
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 22 x 28,5
Forfatter: Lene Tvedegaard
Forlag: Koustrup & Co
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her