Krydderurter i have og køkken

Krydderurter har altid haft en central placering i husholdningen og i folkemedicinen. Og i køkkenet. Det gælder såvel i Europa som i de gamle kulturlande i Mellemøsten. I dag har krydderurterne erobret en central plads i vores madkultur, ligesom der er en stigende interesse for at bruge dem til helse-formål. Og til kosmetik.

I England har der været en lang tradition for at dyrke krydderurterne, og det er den tradition, som Anemette Olesen har været den fornemste eksponent for herhjemme med flere bøger. I ’Krydderurter – i have og køkken’ deler hun gavmildt ud af sin viden.

Bogen indeholder udførlige tabeller med såtid, placering, høst, opbevaring og meget mere.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 17,5 x 24,5
Forfatter: Anemette Olesen