• Mynte - et frisk pust
    Mynte - et frisk pust

Mynte - et frisk pust

99,00 DKK

Mynte er in. Mynte har længe været kendt og elsket både som krydderurt og som lægeplante, men især i de seneste år har den gastronomiske verden taget de nye sorter til sig. Her bydes indenfor i mynternes mangfoldighed.

Forfatternes Nielsen & Nielsen, der driver økologisk  krydderurtegartneri og har mynte som speciale, fortæller myntens historie, giver indblik i botanikken og gode råd om dyrkning og høst. Her skrives de mange spændende myntevariationer, der findes, og som vi kan dyrke, nyde og glæde os over. Den duftende , dejlige grønne urt får også opskrifter og tips med på vejen.

Kokken Nikolaj Kirk har skrevet forord og udarbejdet en mynteopskrift specielt til bogen.

Bogen er en del af forlaget Koustrups hvide serie, som er en række praktiske håndbøger, som er lige til at have i lommen, når man drager ud i haven eller den vilde natur.

Bogen er illustreret med farvefotos og flotte akvareller af Kirsten Tind.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34080
Periode: Nyere tid
Sideantal: 93
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 12,5 x 17,5
Forfatter: Inger Vaaben og Jytte Doll Nielsen
Forlag: Koustrup & Co.
Udgivelsesår: 2012
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer