Spis dit ukrudt - høst din egen mad fra have og natur

Spis dit ukrudt er en bog om naturens vilde spiselige planter. Bogen udkom første gang i 1984 og blev en succes. På det tidspunkt var forfatteren Anemette Olesen køkkenlærer ved Naturhøjskolen på Møn, og samtlige retter er blevet severet for skolens kursister.

Bogen præsenterer 32 spiselige vilde planter ledsaget af 145 madopskrifter ud fra inddragelse af almindeligt forekommende planter fra den danske natur. Med denne bog i hånden kan du gå på opdagelse i egen have eller i naturen, og du får ny inspiration til dit køkken.

Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Fotos i farver