• Spis dit ukrudt - høst din egen mad fra have og natur
    Spis dit ukrudt - høst din egen mad fra have og natur

Spis dit ukrudt - høst din egen mad fra have og natur

178,00 DKK

Spis dit ukrudt er en bog om naturens vilde spiselige planter. Bogen udkom første gang i 1984 og blev en succes. På det tidspunkt var forfatteren Anemette Olesen køkkenlærer ved Naturhøjskolen på Møn, og samtlige retter er blevet severet for skolens kursister.

Bogen præsenterer 32 spiselige vilde planter ledsaget af 145 madopskrifter ud fra inddragelse af almindeligt forekommende planter fra den danske natur. Med denne bog i hånden kan du gå på opdagelse i egen have eller i naturen, og du får ny inspiration til dit køkken.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35851
Periode: Nyere tid
Sideantal: 112
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 21 x 21
Forfatter: Anemette Olesen
Forlag: Skarresøhus Forlag
Udgivelsesår: 2011
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer