• Spiselige blomster - Øjenfryd og velsmag
    Spiselige blomster - Øjenfryd og velsmag

Spiselige blomster - Øjenfryd og velsmag

99,00 DKK

Med det nye nordiske køkken er der i Skandinavien sket en "opblomstring" af interessen for alle de vilde og dyrkede urter. Det har bl.a. betydet, at mange dygtige kokke nu har kastet sig over brugen af blomster til pynt og i maden, og det smitter selvfølgelig af på alle os andre. Spiselige blomster bliver pludselig vigtige, og mange vil vide, hvilke blomster de kan bruge og til hvad. 

Her giver den erfarne have- og madskribent Anemette Olesen, der om nogen er dansk forgangskvinde med hensyn til at eksperimentere med havens og naturens frembringelser, sit bud på blomster som kan plukkes og fortæres til alles velbehag. Og giver tilmed opskrifter og tips med på vejen.

Bogen er en del af forlaget Koustrups hvide serie, som er en række praktiske håndbøger, som er lige til at have i lommen, når man drager ud i haven eller den vilde natur.

Bogen er illustreret med farvefotos og flotte akvareller af Kirsten Tind.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34082
Periode: Nyere tid
Sideantal: 96
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 12,5 x 17,5
Forfatter: Anemette Olesen
Forlag: Koustrup & Co.
Udgivelsesår: 2012
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer